Според одговорните во манастирот Св. Петка во с. Луковица, Македонска Каменица, разводот е болест исто така и ако немаш дечко/девојка нешто не си во ред

Со еден збор, ако не ти оди во љубовта, еве го лекот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.