Спортот е здрав, но може да биде и нездрав! Еве ви неколку смешни примери

Уште колку примери треба да дадеме пред конечно да сфатите дека е подобро да останете на каучот? Од спортот добивате само повреди! 😅

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *