Спортот уште не започнал, а сепак преносот во првите неколку минути доживеа милионски прегледи. Еве зошто…

На крајот на денот и не нѐ интересира која победила, важно е да се учествува.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.