Спротивно од дизајнерска катастрофа: 10 брилијантни дизајнерски идеи што луѓето ги споделиле

Некои денови се чувствувате како најлесниот начин да станете вирални е да направите нешто ужасно. Интернетот сака да се забавува по лошо дизајнирани скали, ужасни производи, неуспешно печење колачи и секако глупави работи што луѓето ги направиле. Но, одвреме-навреме, можеби е убаво да се слави нешто што всушност е добро направено.

Оваа дрвена врата со був од Копенхаген, Данска, е создадена во 1930 година.

Џамијата Насир Ол-Молк, Иран. Изградена во 18 век.

Изгубениот клас – Агенцијата Лео Барнет (Чикаго) одржа церемонија на дипломирање за 3.044-те кои би дипломирале оваа година ако не беа убиени на училиште од вооружен маж.

Биро за во ќош.

Оваа клупа во форма на змеј, издлабена од дрво…

Постер од полскиот илустратор Павел Јонка

Вортекс од дожд

Детали од метрото во Шведска

Постер за кревање на свеста

Римски базен, Калифорнија

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.