СРАМОТА: Видео од крадењето на крстот во Охрид!

Само да ги потсетиме сите учесници во инцидентот дека еден од десетте божји заповеди е НЕ КРАДИ.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.