Среќен гол, несреќен голман. Фудбалерот е дечко од акција, нема време за „дриблање“

Ќе биде после „абе победивте на среќа“. Ама добро кој губи има право да се лути.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.