„Среќниот удар“ на кечерот Логан Пол ќе остане за следната борба, затоа што оваа борба остана без колено

Важно е дека имаше атркација!

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.