Српскиот политичар со една реченица ги објасни „Македонцките работи“

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

 • ZoKoKan напиша:

  Македонците конечно треба да се обединат и сплотат, зашто ќе не снема.

 • N . N . напиша:

  Kasno e vise brat , BOG DA NE PROSTI otide makedonija ……………..

 • Милан Срндакот напиша:

  Со тапкароши на власт, ништо не се постига само глад, беда, сиромаштијс, алхоличари, проституција , дрогирање, стапот и да ги нема, Вечна Македонијс

 • Македонка напиша:

  ВИЕ НЕ СТЕ ДОСТОЈНИ НАШАТА ВЕРА ДА ЈА ДЕМАНТИРАТЕ ,КАДЕ СТЕ ВИЕ ВО БИБЛИЈАТА ⁉️⁉️КОЛКУ ПАТИ Е ЗАПИШАНО ВО БИБЛИЈАТА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ ?!ПРВА ХРИСТИЈАНКА ВО ЕВРОПА ШТО Е КРСТЕНА ПО ИСУС Е СВЕТА ЛИДИЈА МАКЕДОНКА ,ВИЕ ЛИ СТЕ ДОСТОЈНИ ДА НЕ ДЕМАНТИРАТЕ 👿 ТРЕБА ДА СЕ СРАМИТЕ 😡

 • Војводина* напиша:

  Цел живот су не успешен политичар во Србија

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *