Стара школа (виц)

Двајца вработени во Водовод и канализација, стар и млад, доаѓаат до една канализациона шахта. Ја отвораат и стариот без двоумење се соблекува и нурнува внатре.
– Клуч 16-ка!
Младиот подава.
– Клуч 20-ка!
Младиот подава.
После некое време стариот го поправа дефектот и излегува од шахтата целиот од глава до пети во фекалии. Си го брише лицето и со гордост вели:
– Гледај и учи дете, инаку цел живот ќе подаваш клучеви!

  • Жика техника напиша:

    Анегдота:
    Го прашуваат еден мајстор каде работи, а тој вика во Водовод … оние го.на не ги ни спомнува.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *