Стариот Индијанец и новинарката (виц)

Стариот Индијанец има 105 години и новинарка го прашува:
– Главатару „Две валкани кошули“, во своите 105 години, вие сте очевидец на она што го направи белиот човек – војни, напредок, богатство, како и многуте предизвикани штети. Што мислите, каде погрешивме?
Главатарот:
– Кога белец дошол земја, Индијанец маж целосен господар. Нема даноци, нема долгови, полно со бизони, полно со дабари, сите мажи и жени работат, доктор бесплатен, Индијанец цел ден на лов и на риба, цела ноќ с*кс. Бел машки глупав г*з – мисли подобри таков систем???

  • Zemits machine напиша:

    I savor, result in I discovered exactly what I was having a look for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *