Ставете го на ТЕСТ вашиот вид и концентрација така што ќе ги пронајдете сите предмети

Денеска ви подготвивме нова задача за внимателност, во која треба да најдете неколку предмети на сликата.

Најдете шест ставки на сликата за 30 секунди. Задачата е едноставна, така што времето за нејзино завршување е дадено толку малку.

Што точно да барате е наведено овде:

А еве ја и сликата

Решението ќе го најдете на втората страна

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.