Штипјанец на шопинг со жената (виц)

Отидовме со жената во новиот трговски ценатар во Штип. Таа зеде една сукња и влезе во гардеробата. По кратко време изелзе и вели:
– Многу ми е тесна.
Ја прашав:
– Што, сукњата или гардеробата?
Потоа ништо не памтам…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.