Што би направиле ако наставникот вака го „воспитува“ вашето дете?

Затоа треба пред да вработуваат наставници да ги интервјуираат колку комплекси имаат за лечење, па да се вработат тие со помалку.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!