Што би направиле девојките за еден корнет? Турскиот Crazy Ice Cream Maker не го дава така лесно својот сладолед

Знае тој дека на секоја девојка ѝ треба добро разладување, а пред разладување малку потење.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *