Што би се случило ако македонските политичари отидат заедно на одмор?

Бидејќи често ги гледаме како се караат во собрание, овој дечко ќе ни ги претстави во малку поинакво издание.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.