Што да направиш ако си натоварил цел камион стиропори и наеднаш една плоча стиропор почнува да гори?

Секоја чест за борбеноста на камионџијата.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *