Што е тоа автокорекција? (виц)

Синот го прашува таткото:
– Тато, што е тоа автокорекција?
– Автокорекцијата то е на пример, кога тато кажува дека сака да оди во кафана со другарите, па мама му вели „прави што сакаш“ и тато не сака повеќе да оди во кафана…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.