Што ќе прави жената ако мажот добие на Лото (виц)

– Жено, ако добијам на Лото што ќе направиш?
– Ти земам половина и те напуштам.
– Добив 100 денари, еве ти 50-че и да те нема од тука!

  • Васе напиша:

    Америте во 2023 година првеле истражување меѓу 1,000 жени на тема „што највеќе ги задоволува“?
    Одговорот бил – ШОПИНГ! Така да мој совет пред да дознае е РАЗВОД! Потоа, лакше се дише (Бронхи)!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *