Што може да се случи ако ја викнеш баба ти да те гледа на кошаркарски натпревар?

Ништо страшно, сите живи, здрави…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.