Што може да се случи ако ставиш богомолка во вода? Ништо посебно, освен од неа да излезе „џиновски коњски“ црв!

Супер ти е заклучокот дечко, ама малку ни се снеарни…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.