„Што носиш денес брат? – Па ништо само облека вредна 32.000 долари“ – Ама на крајот изгледа не ти останале пари за огледало брат…

Супер дека сѐшто носи е многу скапо, ама не изгледа баш така…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *