Што прават Американците кога ќе заврне дожд?

Староседелците кои ги избркале од нивната земја порано играле во круг. Новоседелците денес вака го прават тоа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *