Што правеле комшијата и комшивката сношти? (виц)

Се среќаваат двајца комшии:
– Еј Зоки, како си ме насмеал сношти! Баш поминував покрај вас и гледам дека завесите на спалната не ти беа спуштени. Не можев да се воздржам, па ѕирнав и те видов како гол ја бркаш жена ти. Се згазив од смеење!
– Ау! Е сега ќе ти стане уште посмешно!
– Како?
– Јас вчера бев на службен пат, сега само што се враќам.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *