Што сакал да биде Зоки кога ќе порасне? (виц)

Учителката ги прашува децата што сакаат да бидат кога ќе пораснат и доаѓа ред на малиот Зоки.
– Сакам да бидам милионер, како чичо!
– Многу ли е богат чичко ти?
– Не! И тој сака да биде милионер!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *