Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш? – Дедово

Дедото како да нема ниедна грижа на светот, а лекови не се потребни ова е лекот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *