Што се случува со маж откако ќе се пресели и ќе живее во Тајланд 1 година?

Па, добро, реално беше очекувано…

  • Васе напиша:

    Ако се сеќавате во 2019 година која МЗ беше Венко Филипче, ФЗОМ понуди „субвенција“ за операција за менување пол (за која МЗ пресметале дека чини 15,000 евра)!!! Во Тајланд истата чини 150 евра (на 3 рати)!

  • Tase напиша:

    Vase pa odi sredi se na rati

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *