Што сум јас? – 10 детски загатки кои им создадоа главоболка дури и на возрасните

Понекогаш децата можат да бидат подобри во решавањето на проблемите од возрасните, и се чини дека тие можат да го сторат тоа додека трепнеш. Овие загатки ќе докажат дека тоа е вистина и ќе ве предизвикаат на ново ниво. Мал совет: најдобриот начин да ги решите е да одвоите време и да ја пронајдете трагата што ќе ве доведе до одговорот.

 

#1


Кликни овде за точниот одговор
 

#2


Кликни овде за точниот одговор

 

#3


Кликни овде за точниот одговор

 

#4


Кликни овде за точниот одговор

 

#5


Кликни овде за точниот одговор

 

#6


Кликни овде за точниот одговор

 

#7


Кликни овде за точниот одговор

 

#8


Кликни овде за точниот одговор

 

#9


Кликни овде за точниот одговор

 

#10


Кликни овде за точниот одговор

  • Bez ime напиша:

    E pogolema glupost nemate nikogas napisano ova nekoj vraboten vo motika go ima pisuvano

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.