„Што сум јас?“ 12 гатанки за деца кои можат да ги збунат дури и возрасните

Понекогаш децата можат да бидат подобри во решавањето на проблемите од возрасните, и се чини дека тие можат да го сторат тоа додека трепнеш. Овие загатки ќе докажат дека тоа е вистина и ќе ве предизвикаат на ново ниво. Мал совет: најдобриот начин да ги решите е да одвоите време и да ја пронајдете трагата што ќе ве доведе до одговорот.

Ние имаме збирка гатанки кои ќе ве натераат двапати да размислите за одговорот.

 

#1


Клики овде за точниот одговор

 

#2


Клики овде за точниот одговор

 

#3


Клики овде за точниот одговор

 

#4


Клики овде за точниот одговор

 

#5


Клики овде за точниот одговор

 

#6


Клики овде за точниот одговор

 

#7


Клики овде за точниот одговор

#8


Клики овде за точниот одговор

 

#9


Клики овде за точниот одговор

 

#10


Клики овде за точниот одговор

 

#11


Клики овде за точниот одговор

 

#12


Клики овде за точниот одговор

  • Pero напиша:

    ima rbet nema koski…toa e kopitoto od murtino, ona nepismenoto degenericno kriminalno , so biznis nasleden i nadgraden od tatko mu, od kacen na bandera do fotovoltaici pa moze ke stigne i do nuklearna centrala, ako potkrade uste malku

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *