Што вели невестата после првата брачна ноќ во различни држави? (виц)

Во Германија: Ханс Дитрих, оди во кујната и направи ми едно кафе или и тоа не можеш?
Во Франција: Жан-Пол, подај ми го шампањското, зошто ми остана непријатен вкус во устата.
Во Англија: Сер, се надевам дека прашањето со потомството ви е решено и нема да ни се налага повеќе да ги вршиме тие неумесни и неприлични движења.
Во Италија: Џузепе, и ти и татко ти и брат ти, сите сте исти!
Во Шпанија: Фернандо, да ти го претставам нашиот семеен пријател Луис, како и нашите две деца.
Во Холандија: Миличок, ако и следната ноќ ти се повтори истото, летово ќе одиме на одмор во Македонија!
Во Бугарија: Иване, како Македонец си бе, не се уморуваш.
Во Грција: Ало Јоргос, доаѓај ајде, прва брачна ноќ ни е а ти уште си со другар ти!
Во Македонија: Ееех Јоване, Јоване, да ти беше и платата толку голема…

  • Ljube напиша:

    Vicojte vi se dobri

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *