Што вели невестата после првата брачна ноќ во различни земји (виц)

Во Франција: Жан-Пол, оди во кујната и направи ми кафе или и тоа не можеш да го правиш?
Во Англија: Сер, се надевам дека прашањето со потомството ви е претходно решено, да не мора во иднина да правиме вакви срамни акти.
Во Шпанија: Фернандо, да ти го претставам нашиот градинар Луис и нашите две деца.
Во Русија: По 127-ми пат ти велам, за Сталин, за татковината – Станувај!
Во Грција: Мажу, сега кога веќе сме семејство, може ли да го користам твоето апаратче за бричење за да си ги средам мустаќите?
Во Бугарија: Преславе, ако и следниот пат ти се повтори истото, одиме на одмор во Охрид.
Во Македонија: Еее, Стефане, Стефане… И платата да ти беше толку голема.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.