Стриптизерките од Бристол на впечатлив начин протестираа против планот да се забрани приватното танцување во скут во клубовите

Стриптизерите организираа протест поради фактот дека еден од градските клубови ќе биде првиот во Англија што ќе забрани приватно танцување. Танчерките продефилираа во долна облека и држеа плакати во битката да си го одбранат лебот.

Тие велат дека контроверзниот потег ќе предизвика околу 100 девојки да останат без работа, со планот кој е поддржан од градоначалникот Марвин Рис.

Стриптизетата Клои (23) рече: „Нема да престанеме да работиме. Овие се лиценцирани, регулирани стриптиз клубови. Нашата безбедност е во прашање. Нашите работни места се загрозени.“

Борбата против стриптиз клубовите беше најавена од страна на г-дин Рис во изборната кампања во 2016 година, откако феминистичките активисти тврдеа дека клубовите придонесуваат за насилство врз жените.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.