Стриптизерките останале без работа поради коронавирусот па на ум им дошла одлична бизнис идеја

Како и другите ресторани и барови низ САД, Lucky Devil Lounge во Портланд, Орегон, немаше друг избор освен да ги затвори своите врати во обид да помогне да се запре постојаното ширење на COVID-19. Сепак местата за јадење сè уште можат да понудат нарачки за носење или испорака.

Од 7 часот наутро до 1 часот наутро, клиентите можат да нарачаат сè што сакаат, од Lucky Devil Lounge. Стапките на испорака генерално се околу 30 американски долари, но тоа ќе варира во зависност од тоа колку далеку живее една личност од Lucky Devil Lounge.

Како и да е, за разлика од другите места тука доставата ја прават стриптизерки, во униформи од кои дефинитивно ќе ви се вцрват образите. Шон Болден, сопственикот на ресторанот се трудел да задржи колку што е можно повеќе персонал на работа, назначувајќи им нови работни места на луѓето кои „повеќе не се потребни“.

Така тој во договор со стриптизерките започнале да вршат уникатна достава. Вкупно 25 стриптизерки работат за Шон и сега сите тие се доставувачи на храна. Секако со нив оди и обезбедување и клиентите не смеат да ги допираат девојките.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.