Студентот и бандитот (виц)

Студент патува со ноќен воз. Во купето влегува бандит, вади нож и му вели:
– Давај ги парите!
– Ама какви пари, бе човек? Јас сум студент, немам пари.
– Тогаш зошто трепериш?
– Помислив дека си кондуктер.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.