Студентски бумеранг (виц)

Еден студент носи убиен зајак во собата.
Цимерот го прашува:
– Како го уби бе, цимер?
– Па со бумеранг!
– Е од каде најде бумеранг?
– Па под твојот кревет!
– Значи цимер, ако уште еднаш ми ги пипнеш чорапите, ќе ти го скршам чаршафот!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.