Студовите во Русија замрзнаа сѐ што движи по улиците, но ова маче имаше среќа!

Мал херој!

  • Nove напиша:

    krznoto gi stiti

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.