Свадба не е свадба без македонска музика, па дури и во Босна

Имаш имаш пари… си знаат тие што свират.

  • Васе напиша:

    Не слушам народна музика, но кога че ја слушнам оваа песна – душата ми заигрува!!!

  • Jebi ga напиша:

    Vase, i mene. Vakva pesma alal da mu e koj ja napisal. Ovci postojano se ragaat!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *