Свадбата ќе почека, на младоженецот му треба време да го исплаче автомобилот

Среќа никој не е повреден, освен автомобилот…

И ова е лекција да не се возбудувате и да возите како луди зашто најубавиот ден лесно може да се претвори во кошмар.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *