Свет во кој сѐ може да порасне: Неверојатни фотографии создадени од вештачка интелигенција кои ќе ви го разбудат апетитот

На кого му требаат луѓето да создадат нешто кога имаме фотографии генерирани со вештачка интелигенција? Очигледно, дури и сладоледот може да изгледа природно во овој храбар нов свет. Но, ако се прашувате зошто сладоледот се бере само ноќе, тоа е веројатно затоа што премногу се плаши да се стопи на сонце. Или можеби тоа е само зимска култура, кој знае? Сепак, едно е сигурно: доколку овие фотографии беа вистински, сите ќе бевме многу подебели. Фала му на Бога што постои вештачка интелигенција која не одржува во форма, а притоа нè мамат со своите реални слики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.