Светско првенство во фудбал (виц)

Жената се качила на скалата и го бојадисува таванот. Мажот се оптегнал на креветот и гледа фудбал.
Жената за да го боцне:
– Душо, ако случајно паднам, биди така добар и викни „Брза помош“.
Мажот:
– Важи, на полувремето.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.