Такси управувано од робот во Скопје (виц)

Една жена се качува во експериментално такси во Скопје, управувано од робот и си размислува на глас:
– Чудна работа, таксито го вози робот…
Роботот одговара со метален, роботизиран глас:
– Госпоѓо, јас бев бизнис робот од најисока класа. Сум работел во НАСА и ЦЕРН.
– И сега возиш такси???
– Да госпоѓо, ја расипаа оваа држава ВМРО и СДСМ.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.