Талентираниот моторџија ја запали улицата

Да бевме на местото на човекот од автомобилот ќе му го акневме од глава тоа на моторџијата, а не да му помагаме…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.