Талентот се одлучи да ѝ помогне на својата несмасна девојка која сигурно после ова нема да промаши кај да мава

Тајната во раскинувањето лежела во еден појас… или тајната за да ви заврши животот. Одлучете вие.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.