Тантела одлично и прилега на оваа млада пејачка

20-годишната американска пејачка, личност на социјалните мрежи, танчерка и актерка Едисон Реј во комбинезон со тантела на презентацијата на новата колекција Пандора Ми во Њујорк.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.