Тажната сопруга (виц)

– Наде, зошто си толку тажна?
– Трај не прашувај. Мажот ми вчера отиде на доктор. Денеска му стигнаа резултатите по мејл и јас го отворив да видам. Проблемот бил претерано активен сексуален живот.
– Па намалете малку де.
– Не ме разбра. Тој отиде на преглед заради хемороидите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.