Тексашко топло добредојде за илегалните мексикански имигранти

Војниците во граничната област на САД со Мексико преземаат сè побрутални дејствија, што резултира со секојдневни потери, а често завршуваат и со вакви несреќи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *