Телефонов е сериозна конкуренција на Nokia 3310

Кој користел Nokia 3310 на времето знае дека со телефонот можеше и шајки да кове и пак ќе работи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *