Тензична игра непредвидлива до самиот крај! Браво за дечките!

Се најдоа во сите можни позиции, но топчето не престана да се движи. Но..чекајте го крајот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.