„Теовел Обиџуко“ – песната на Оливер Спасовски станува мега хит во Македонија

Младите веќе „џускаат“ на неа дури и по улици :). Кликнете овде за да ја слушнете/видите целата песна.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.