Тешка и жешка загатка: Можете ли да погодите од која марка се следните 30 мобилни телефони?

Колку и да сте експерт во мобилната технологија, сепак ќе мора некои од моделите прилично детално да ги погледнете.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.