Тешко е кога си шизик. Може да треба да застанеш на сред улица за да се јавиш некаде

Само да внимаваш зашто не знаеш од која страна може да налета кармата.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.